Valutor:
Sweden   Logga in  /   Skapa konto
adidas online

Frakt & Retur

Dina rättigheter att returnera varor är skyddade enligt direktivet om distansförsäljning inom EU.

Du har rätt att häva köpet och skicka tillbaka varan inom 7 dagar för full återbetalning, exklusive fraktkostnader. Gör detta genom att kontakta oss via e-post eller telefon inom 24 timmar efter din beställning genom att citera ordernummer levereras till dig. Återbetalningen kommer att ske inom 30 dagar. Du är ansvarig för kostnaden och risken för förlust eller skada när de återvänder varorna, så du behöver ta ett inlägg tillräcklig försäkring för att täcka deras värde. Denna annullering påverkar inte dina rättigheter när vi är skyldiga - till exempel om varorna är felaktiga eller felaktigt inställd.

Alla returnerade varor måste vara i säljbart skick i sin originalförpackning.

Dessa villkor kommer att gälla för din beställning. Vi kan ändra våra regler och villkor när som helst, så att inte anta att det kommer att bli samma villkor gälla i framtiden.

Inget av dessa villkor påverkar dina rättigheter och dessa inte minskat på något sätt. Om en term anses ogiltig enligt tillämplig lag eller rättsregel är att termen automatiskt utelämnas från villkor är absolut nödvändigt att följa lagen och utan att påverka giltigheten eller verkställbarheten av återstoden.